Hej til jer der ser dette ! Skriv meget gerne en kommentar, positiv eller negativ. Jeg kan lære af det hele ! (Og du behøver ikke vedhæfte et foto, hvis det er det, der holder dig tilbage for at skrive!) Nu er det år 2012 - og jeg mener det stadig : skriv, skriv og skriv. Please, bare et par ord, så jeg får en opfattelse af, hvad I synes ! Tak kære seére !!!
Skrevet af Gudrun Sjödén, d. 08-03-2008
Hej Elisabeth!
Vad kul att du visar bilder från mitt ettårs-jubileum på Fiolstraede i Köpenhamn. Det blev en så fin och trevlig dag med möten med alla färgstarka danska kvinnor. Ni är verkligen mycket mer uttrycksfulla och orädda än vi svenskar. Som alltid vill klä sig i SVART!
//Gudrun
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Bjørn Andersen, d. 22-02-2008
Hej,
tak for dine kommentarer. De fleste astrofotos på min side er også taget med et almindeligt digitalkamaera. men behøver ikke særligt udstyr, som du selv viser med Aurora fotoet.
Dejligt at se en hjemmeside fra et menneske som har været lidt længere væk en bare vest for Valby bakke.
E-mail:
Skrevet af Jytte Kipp, d. 18-11-2007
Tusind tak for dit indlæg i vores gæstebog. Har lige været på tur med dig på din hjemmeside og er vildt imponeret. Her er rigtig mange dejlige billeder. Jeg ønsker mig allerede tilbage til Norge, vi tager til Lofoten til næste sommer.
Hilsen og fortsat god søndag
Jytte Kipp
E-mail:
Skrevet af cathrine Ivara Nyholm, d. 29-10-2007
Hej mutti, jamen nu har jeg da også været på eventyrsrejse, hvor er det nogle flotte billeder du har fået taget på jeres rejse...finurlige og spændende helleristninger, det fænomenale nordlys (det gad jeg godt nok også være så heldig at opleve), skønne regnbuer, mosaik og den flotteste natur. Der var især nogle af billederne jeg nærmest blev opslugt af...bla. et bjerg ved vand, hvor toppen er dækket af skyer, og "efteråret som spejler sig i vandet" og ikke mindst portrættet af Simon, nøj hvor er han sød...Simon says you must read Doppler, det ku faktisk godt være ham som spiller hovedrollen i bogen :) også må jeg sige, at hver gang jeg nyder dine billeder bliver jeg både inspireret og lærer...f.eks. vidste jeg ikke at den smukke polarræv er i familie med familiehunden, troede det var noget kattefamilie...og at næststørste rovdyr i Europa er ulven, hvad er så det største rovdyr i EU? og er familiehunden og tamhunden ligesom det samme!? Kæmpe møsser fra Cath
E-mail:
Skrevet af Cathrine Ivara, d. 26-08-2007
Hej Mutti, ja det er ikke for sjovt at der er noget der hedder "bedstemor med slag i"...for hold da op, hvor er der sket meget siden sidst jeg så din hjemmeside. Jeg bliver så imponeret over alt det du har oplevet... det er en eventyrer af en mor jeg har :) Super seje Shaolin warriors og flot og spændende forside!! Ja det var jo så nærmest en hel evaluering. Håber i er kommet godt afsted. Knus fra Noah og Cathrine
E-mail:
Skrevet af Margit Løvgreen, d. 23-08-2007
Håber det lykkes denne gang. Jeg synes, det er en fin hjemmeside du har fået lavet. Jeg skal kigge lidt nærmere på alle de billeder, der er sat ind.
Men vi ses vel. Kærlig hilsen.
E-mail:
Skrevet af Lars Erik Nilsson, d. 21-08-2007
Lika imponerande både framför och bakom kameran.
E-mail:
Skrevet af Zita, d. 07-08-2007
Hej mor.
Hvor er det dog skønt, at komme hjem fra ferie og så se ind på din nye hjemmeside :-)
Jeg glæder mig til at følge med i udviklingen af den.
Det er jo især spændende at læse om os Nyholmere.
Du er "bare" en SUPER mor!!!
KÆMPE knus fra Zita
E-mail:
Skrevet af Cathrine, d. 05-08-2007
Hej Mutti, Super flot hjemmeside med en masse gode billeder. Det er hyggeligt med den lille slægthistorie og sikke vidt omkring du kommer med kameraet :) Knus fra Noah og Cathrine
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Tore, d. 03-08-2007
Hej mor. Tillykke med din hjemmeside. Det ser godt ud!